Torskfilén är givetvis verifierad. Jag har rört/vispat en aioli med capris i å nu ska jag panera torskfilén, först i rört ägg, och sedan i dinkelmjöl och så steka försiktigt i lagomvarmt smör. Potatis skokt med savoykål till.
Savoykål måste behandlas varsamt, sjudas i lätt saltat vatten med en klick smör i och absolut inte brynas, för då förvandlas den sparrisliknande sötman till bitterhet. E
under några decennier lärare i svenska, engelska och litterär gestaltning, dessförinnan på det s k golvet, numera pensionär, med bibehållna intressen för litteratur, konst, natur, trädgård, matlagning, är gift och har två spännande söner; att veta, lagar vardagligdags åt två, är mer road av att inspirera än att ange mått, ta det med en nypa salt, salt och peppar är den lagandes ensak
vi hatar ju savoykål!
SvaraRaderahär e länken
http://1984-is-over-now.blogspot.com/2008/12/svarta-svanor-svarta-svanor.html
Savoykål måste behandlas varsamt, sjudas i lätt saltat vatten med en klick smör i och absolut inte brynas, för då förvandlas den sparrisliknande sötman till bitterhet. E
SvaraRadera