smakar inte gott i örat på mig som övertygad socialist, men den fluffiga kalvfärsbiffen smakar gott i munnen. Bästa receptet finns i Leif Mannerströms eminenta HusmanskoNst. Det ska va gröna ärtor till och ett luftigt potatismos. E
Det går att tillägga att den fluffiga biffen kan göras på ljus hjortfärs (kalv), gärna kryddad med Santa Marias Forest Blend, och då kan man byta ärtorna mot varsamt sjuden savoy- eller spetskål. E
under några decennier lärare i svenska, engelska och litterär gestaltning, dessförinnan på det s k golvet, numera pensionär, med bibehållna intressen för litteratur, konst, natur, trädgård, matlagning, är gift och har två spännande söner; att veta, lagar vardagligdags åt två, är mer road av att inspirera än att ange mått, ta det med en nypa salt, salt och peppar är den lagandes ensak
Det går att tillägga att den fluffiga biffen kan göras på ljus hjortfärs (kalv), gärna kryddad med Santa Marias Forest Blend, och då kan man byta ärtorna mot varsamt sjuden savoy- eller spetskål. E
SvaraRaderaI dag blir det pudding. Det blev smet över och ärtor och dem lägger jag i en smord form och så gräddar jag i 175 ugn. Päramos, Ja! E
SvaraRadera