"Jag vill opp, jag vill opp, sa rabarberknopp"
Nu är rabarberns tid och idag ska vi avnjuta den så här: Steka vars en fläskkotlett, dock inte för länge, kan bli torr, och så mot slutet fina skivor av salladslök och, ja, just det, rabarber, och så mot slutet en liten slatt calva, vilken alltid förstärker smaken på griskött.
torsdag 28 april 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Jag vill gärna berätta att inspirationen kommer från spännande matsidor i senaste numret av Vi, 5 2011, men jag har förenklat väsentligt. E
SvaraRaderaCalvados är en utmärkt smakhöjare för gris, men också för fågel och för gommen. E
SvaraRaderaSom Marslavin lyfter kalv. E
SvaraRaderaOm du går till bolaget och söker efter ovanstående kommer du att kamma noll; Marsala!. De gamla fabrikshänderna får allt lättare att slinta, men marsala och kalv är en höjdare. E
SvaraRadera