Påskaftonslunchen har alltid varit viktig för oss. Idag blir god kokad potatis, en röra på cr fr och sötstark senap och, ja just det, gravad lax. Liten nubbe! E
Sedan hamnade vi i skiraste försommaren i våra flunsastolar, så idag blev det endast färsk pasta med svartpeppar, riven parmesan, lite smält smör, ett glas tröstevin; det går också an. E
under några decennier lärare i svenska, engelska och litterär gestaltning, dessförinnan på det s k golvet, numera pensionär, med bibehållna intressen för litteratur, konst, natur, trädgård, matlagning, är gift och har två spännande söner; att veta, lagar vardagligdags åt två, är mer road av att inspirera än att ange mått, ta det med en nypa salt, salt och peppar är den lagandes ensak
Sedan hamnade vi i skiraste försommaren i våra flunsastolar, så idag blev det endast färsk pasta med svartpeppar, riven parmesan, lite smält smör, ett glas tröstevin; det går också an. E
SvaraRadera